• spanduk

Babagan awake dhewe

Mengjiaolan Daily Chemicals diadegaké ing taun 1995 ing kutha Zhangzhou, Provinsi Fujian.Kita minangka produsen OEM lan OBM profesional sing ngasilake lan ngekspor produk Bath & Body Care, kaya gel shower, lotion awak, adus gelembung, scrub awak, kabut awak, fizzers bath, bom mandi lan hadiah promosi kanggo liburan Natal kaya set hadiah bath.Ing wektu sing padha, kita uga njelajah produk perawatan tangan kaya sabun tangan, lotion tangan, lan liya-liyane. Kanggo pasar internasional, set hadiah bath yaiku apa sing kita lakoni wiwit taun 2003. Wiwit kuwi, kita wis kerja sama karo pelanggan saka Amerika, Kanada. , Jerman, Inggris Raya, Walanda, Rusia, lan sapiturute. Ing pasar China, kita duwe COATI merek dhewe yaiku Brand Famous China kanggo adol produk bath & perawatan kulit bayi lan bocah.Merek COATI kita saiki wis adol ing toko gedhe lan cilik ing saindenging China, kayata Wal-Mart, Metro, RT-Mart, lsp. Mengjiaolan Daily Chemicals njupuk pelanggan minangka sing pertama.Kita ngurmati lan ndhukung kabutuhan pelanggan babagan produk kanthi pangiriman wektu lan kualitas dhuwur.

Profesi ing adus lan perawatan awak kanggo bocah lan wong diwasa

Tim R&D lan desain profesional

Tim R&D lan desain profesional

Tim QC sing kuat lan standar QC sing Ketat

Kanthi perkembangan bisnis kita kanthi cepet, pabrik anyar kita saiki luwih saka 100.000 meter persegi, sing dilengkapi fasilitas canggih lan bengkel bebas bledug tingkat 100.000 sing disertifikasi karo GMPC, ISO22716, BSCI, lsp. Kita percaya karo lingkungan produksi sing apik lan standar pengawasan ketat, merek pelanggan kita bakal entuk reputasi dhuwur nalika pembangunan.

We Mengjiaolan Daily Chemicals mbukak lawang kanggo pelanggan lan kanca saka sak ndonya kanggo ngunjungi kita.Kita siyap nggarap sampeyan kanthi layanan bintang lima lan pengalaman profesional.

Looking forward kanggo krungu saka sampeyan!